keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Keittiö


Keittiö remontoitiin silloin maaliskuun alussa. Joten laitoimme vain tavarat omille paikoilleen. Tosin kaikki eivät ole löytäneet vielä omia paikkojansa. Edelleen saatan pyöriä ympyrää ja miettiä missä ihmeessä ne kauhat nyt onkaan.
Keittiössä tykään avohyllyistä, valkoisista kaapeista, puutasoista ja kauniista värikkäistä astioista. Olenkin astioiden ja pienten purnukoiden ja purkkien hamstraaja.
Mutta ehdottomasti paras asia koko keitiössä on ikkuna, josta avautuu näkymä takapihalle. On aivan lumoavaa istua siinä, juoda kahvia ja antaa katseen ja ajatusten harhailla.

6 kommenttia:

Lalli kirjoitti...

Aivan ihana tuo keittiö! Katsoin itse Ikean kuvastosta tuota samaa keittiötä ja mietin että haluan sen kunhan joskus on oma talo. Varsinkin nuo avohyllyt ja puiset tytasot ovat todella kivat. Myös koko väritys keittiössä on todella onnistunut :)

aurinko ja kuu kirjoitti...

Onpa kiva ja niin ihania nuo pihatunelmat edellisessä postauksessa...oma piha on oma piha! Ihanaa lapsille.
Toi keittiön penkki ja tyynyt ikkunaa vasten on mahtava idea.Näyttää niin kivalta kaikki!Onnea.

Tirpana kirjoitti...

Lalli: Kiitos. Itsekkin tykkään tuosta Ikean keittiöstä hurjasti. Meillähän oli siellä vanhassa kodissa sama, enkä sitten voinut ajatella tänne uuteen enää mitään muuta. Suosittelen siis lämpimästi!

aurinko ja kuu: Niinpä. Enpä ole ennen ymmärtänyt mistä olen jäänyt paitsi pihattomana =)
Olen kanssa tosi tyytyväinen tuohon tasoon ikkunan edessä. Se on meidän lasten lempipaikka...
Ja kiitos onnitteluista.

Anrinko kirjoitti...

Ihanan raikasta ja värikästä. Tykkään tosi paljon!!! (Vaikka sulla ihan eri tyyli kuin mulla)
Teidän piha on niin nätti!
Haaveilen kanssa rivarista tai puutaloasunnosta...ehkä joskus. =)

Tirpana kirjoitti...

Anrinko: Kiitos! Minäkin olen huomannut että meillä on aika erinlainen tyyli, mutta meitä yhdistää rakkaus sisustaa =)
Kaikki kodit jotka on sisustettu sydämmellä ja niissä näkyy asuminen ja asukkaiden henki, ovat mielenkiintoisia. Ja minä pidän sinun tyylistäsi. Se on ihana rauhoittva ja kaunis.
Itse olen aina sisustanut väreillä. Tarvitsen niitä niin kovasti ympärilleni. Samalla ihailen kuitenkin kauniin valkoisia ja harmonisia koteja. Saan myös ideoita niistä.

Bullukat kirjoitti...

Ihania keittiökuvia. Haaveilen avohyllyistä. Laiska siivoaja tosin olen, joten taitaisi kaikki tavarat kohta olla paksun pölyn peitossa.