keskiviikko 12. elokuuta 2009

Pientä


Pääsinkin tänä aamuna heti testaamaan pieniä palloja tuosta Virkkauksen ilosta. Näistä tulee kiva avaimenperä. Ajattelin antaa tulevalle koululaiselle. Noita jämälankoja alkaakin kertyä ihan kiitettävästi, joten tuollaiset pienet ideat niiden käyttöön onkin mukavia. Haaveissa olisi joskus tehdä jämälangoista isoäidin neliöitä ja niistä sitten jonkinlainen torkkupeitto. Mutta katsotaan jääkö aikomus vain haaveeksi.
Meillä on miehen kanssa vakaa aikomus livahtaa tänään kaupungille ihan kahdestaan. Elokuviin ja ehkä syömään. Tänään onkin jo syksyä ilmassa. Sataa ja on koleaa. Toivotaan kuitenkin että vielä tulisi kesäisen lämpiä päiviä, ainakin muutama!

4 kommenttia:

14a4:n Hanna kirjoitti...

Mua sitten kutkuttaa kuvat lankakoreista, pienistä keristä...Hyvä kirjavinkki, vaikka itse olenkin enempi neuloja. Tiedä häntä vaikka innostuisi tarttumaan koukkuunkin...

inkamaria kirjoitti...

Kivoja virkattuja palloja ja houkutteleva jämälankakori!

Tirpana kirjoitti...

Hanna: Minäkin raaaakastan ihania lankakoreja. Ne houkuttelevat tarttumaan toimeen.
Tuossa kirjassa on muutama simppeli neuleohjekkin. Lähinnä tuossa kirjassa kiehtoo juuri kaikki pieni ja värikäs. Paljon inspiraatioita antava.

inkamaria: Kiitos =) Nuo palloset valmistuivat hetkessä!

Piia kirjoitti...

Nythän minäkin tilasin tuon kirjan, enkä malta odottaa että saisin sen!
Haaveilen muuten myös että alkaisin virkkaamaan noita neliöitä, mutta saapas nähdä saanko aikaiseksi. Ehkä yksi neliö päivässä voisi olla hyvä tavoite =)