torstai 1. huhtikuuta 2010

huokaisten huhtikuuhun


Kaksi päivää olen viettänyt komerossa. Siis olen siivonnut ja myllännyt meidän eteisen ja vaatehuoneen uuteen uskoon. Eteisetä ei hävinnyt yhtään kalustetta, mutta tilaa tuli nyt niin paljon lisää, että väliovi mahtuu kokonaan auki. Vaatehuoneeseenkiin mahtuu itse sisään. Kevät vaatteet on kaivettu esiin ja niiden tilanne kartoitettu. Näillä fiiliksillä in mahtavaa aloittaa huhtikuu.


Pitsikirja on ollut myös useammassa blogissa nyt esillä. Minäkin sain omani. Tuo kirja on pieni nautinto. Tunsin jopa hieman ähkyä sellaissesi sitä. Kuvat ovat onnistineet ja sivut ovat ideoita (ihanan helppoja ja yksinkertaisia) pullollaan.

Lapset kavivät myös testaamssa kumpisaappaat ja kevätvarustukset. Asfaltti on esillä, aurinko paistaa ja huhtikuu on alkanut.

11 kommenttia:

sade kirjoitti...

Mä laitoin eilen kirjastosta varaukseen tuon pitsikirjan kun oon niin monessa blogissa tuon kannen nähnyt ja sitä kautta innostunut näkemään mitä se pitää sisällään.
Mä oon kanssa katsellut kevätvaatetita ja ostoslistakin on aika pitkä: mm esikoiselle uudet saappaat, lenkkareita... ihanaa kun alkaa lumet sulaa. <3

Satu kirjoitti...

Tämä kaikki kuulostaa niin ihanalta! Kun joku laittaisi meilläkin komerot kuntoon! ;) Ihanaa, ihanaa pääsiäistä sinulle!

aurinko ja kuu kirjoitti...

On niin valtavan nautinnollista kun lumi hupenee silmissä ja asfaltti näkyy ... AAH! Oletpa ollut reipas.
Meillä kevätvarustukset vielä hankkimatta JA katsastamatta.

Jonna kirjoitti...

Jospa minäkin saisin pääsiäisen aikana aikaiseksi rymistellä eteisen läpi. Tuuletella ja pestä talvikamppeet ja kaivaa keväisempiä esille. Katsotaan kuinka käy :)

Bullukat kirjoitti...

No hyvä, että tulit vihdoin jo kaapista ulos ;)

Tuota pitsikirjaa on kyllä henkutettu monessa blogissa. Bongasin kirjan kirjakerholehdestä, mutten raaskinut ainakaan vielä ostaa.

Laura kirjoitti...

Oletpa ollut tarmokas :) Hyvää Pääsiäistä!

virkattu lintu kirjoitti...

Siistiltä näyttää :) Minäkin siivosin juuri vaatehuoneen, kun etsin myytävää kirppispöytään.

Pitsikirja on kyllä kaunis, mukavaa ihan vain selaillakin sitä.

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä katselin tuota kirjaa kaupassa pari päivää sitten j ja olisi tehnyt mieli ostaa, vaikken osaa mitään ommella. Siinä oli vaan niin kauniita kuvia.

Ihanat kumpparikelit. Ja täälläkin on alfaltti joissain kohdin jo ihan kuiva ja puhdas. Tänään oli niin lämmin, että piti aukaista takki ja heittää käsineet pois. Huhtikuu alkoi lupaavasti :)

Nonna kirjoitti...

Meilläkin kaivataan eteisen siivousta! Tämä on rasittava vaihe, kun esillä on vielä toppaa, mutta kevätvaatteitakin tarvitsee jo. Onneksi kohta topat voi heittää vinttiin...

Kiinnostaisi tuo pitsikirja. Jospa varaisin minäkin kirjastosta.

Mukavaa arkea! =)

Mirka kirjoitti...

sulle on pieni lahja blogissani ;)

Tirpana kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! Anteeksi kun en ole ehtinyt vastailemaan. Kaikki kyllä aina luen ja hymyilen.

Ja Mirkalle kiitos tunnustuksesta :)