perjantai 7. toukokuuta 2010

innostuttiin

Mitä tehdä päivänä jolloin sataa? Yksi kipeä ja uupunut poikanen nukkuu viltin alla. Toinen touhukas on junaradan kimpussa. Innostun valtavasti tästä! Tytön kanssa kaivettin napit ja helmet esiin. Siinähän se sateinen aamupäivä rattoisasti meni.
Olisin myös innostunut muuttamaan nämä blogini kuvat hiukan isommiksi. En vain osaa! Kuka pystyisi neuvomaan tumpeloa?

10 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

hih, minäkin katselin eilen tuota samaista blogia ja ihastuin koruihin :) napit ja helmet on kaivettu odottamaan sopivaa hetkeä, kenties viikonloppuna :D

Mirka kirjoitti...

niin ja kauniit ovat korunne! kuvissa en osaa auttaa..

Jonna kirjoitti...

Hienot korut! Minä osaan auttaa kuvien kanssa... Palaan asiaan!

Teija kirjoitti...

Jonna varmaan auttoikin jo, mutta itse menin: asetukset, vaihda uusi blogimalli, minima stretch.

Mukavaa viikonvaihdetta! Ja ihanaa väri-ilottelua näissä! Ja koettakaahan parantua :)

sade kirjoitti...

ihania koruja. Mäkin ihailin jo virkatun linnun korua ja mietin mitä kaikkea noista napeista ja puuhelmistä voisikaan tehdä :) mutta puuvillanyöri vielä puuttuu.. teitkö niin pitkän ettei tarvinnut lukkoa vai millaisen lukon teit? :)

aurinko ja kuu kirjoitti...

On kyllä mukavia tuollaiset yhdessä tekemisen hetket ... kauniit teittekin ... Ja siitä picnicistä... täytyy odotella että tuo pirun lumentulon uhka loppuu!

Tirpana kirjoitti...

Mirka: Virkatun linnun blogi on hirveän inspiroivia :)

Jonna: Odottelen.... :)

Teija: Enpä saanut kuvia isommaksi vaikka valitsin tuon blogimallin. Kaikki muu muuttui, mutta kuvat pysyivät saman kokoisina. Mitäköhän teen väärin :(. Vai tuleeko ne kuvat suurempina vasta uusissa teksteissä?
Mukavaa viikonloppua myäs sinne (Ihana uusi profiilikuva sulla :)

Sade: Ei ole lukkoa tuossa. On sen verran pitkä. Mutta jos oisin lukon laittanut, se oisi ollut varmaan sellainen lenkki tyylinen. Eli lenkki narun toiseen päähän ja toiseen nappi, jonka läpi lenkki pujotetaan. Oliko mahdollisimman sekavasti selitetty :)

Tirpana kirjoitti...

aurinko ja kuu: Yhdessä tekekminen on ihan parasta. Harmi vaan kun siihen liian harvoin tarjoutuu mahdollisuus. Toisaalta ehkä juuri sen takia ne hetket tuntuu ihanan arvokkailta :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan pirteitä postauksia täällä ihan putkella,joita en ole kerinnytkään aiemmin katsastamaan.Oma pieni hetkesi kuulosti niin mukavalta,että aloin sulaa tunnelmaan jo siinä määrin,että nyt havahduttava taas touhuun ja työhön ;) Lisää omia hyviä vapaahetkiä sulle toivottelen ja iloisia päiviä!

Teija kirjoitti...

Hmm, mites sitten vielä neuvoisin.. Onko sulla se uusi tekstieditori käytössä? Sen kanssa saa sitten valita kuvat suuremmiksi, aina kun lisäät uuden kuvan tekstiin. Joo ja muistaakseni uuteen tekstiin vasta! :)

Hoh, olikos näistä nyt mitään apua.. :)