keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Arjen luksusta

Sairastelu jatkuu. Tosin nyt alkaa näyttämään siltä, että huomenna jo voisi päästä ulos.
Ajattelin piristää päivääni kupilla luksuskaakaota, hyvä lehti ja ihana Noroneule esiin. Jumalaiseen juomaan tulee suklaakastiketta pohjalle, kuumaa kaakaota päälle ja pinnalle vielä kuohutettua maitoa tötteröksi. Tietenkin eräs kaksi vuotias oli irroittanut maidonlämmitinputken espresso keittimestä. Keittiön läpi koluamisen jälkeen totesin että varmasti tulee tarpeeksi hyvää ilman tötteröäkin.... Suklaakastike pohjalle ja lämmin kaakao sekaan.
Istahdin pöytään... Sitten olikin jo pissat lattialla, nälkä ja eräs halusi lisää välipalaa. Ja kun vihdoin pääsin pöytään takaisin, totesin kaakaon olevan varmasti hyvää hieman haaleanakin (todellisuudessa se oli jo ihan kylmää). Neule käteen ja vauva herää. Vauva sylissä, yhdellä kädellä kylmää kaakaota. Meidän arjen luksusta!

5 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

Tuo on niin tuttua. Minä tosin harvemmin juon kaakaota, mutta teetä kyllä... Kylmää sellaista. Onkohan kylmällä teellä tai kaakaolla se sama kaunistava vaikutus kuin kahvilla? Toivottavasti ;)

Tirpana kirjoitti...

Kanerva: tottakai on sama vaikutus =D

aurinko ja kuu kirjoitti...

Kylmän kahvin on pakko kaunistaa,ku mä oon näin hehkee...
Mulla seisoo vakkarina mikrossa lämmityksessä ,lämmityksessä ja lämmityksessä ollut kylmennyt "kun nyt on niin hyvä hetki niin keitämpä ihanat kahvit" -kahvi.

Tirpana kirjoitti...

aurinko ja kuu : =D Mä olen myös kahvi ihmisiä! Ja kyllä vaan se kuuden vuoden ajan nautittu kylmä kahvi alkaa vaikuttaa....

Dimma kirjoitti...

Hei, minulla on samanlainen vakosamettinen mäyräkoira! vetelin sitä lapsena perässäni pitkin teitä. =o)