torstai 19. helmikuuta 2009

Laskiaisen viettoa!

Tiistai oli upea päivä. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pikkupakkanen nipisteli poskia. Loistavaa valoterapiaa. Mainio päivä laskiaselle. Aaamulla aikasin leivoin laskiaspullat lasten kanssa ja sitten pulkkamäkeen. Hurjaa menoa. Naurua. Hauskanpitoa mahan täydeltä. Kotona ihanat pullat odottamassa.
Ei kai haittaa vaikka laskianen on vasta viikonpäästä? Näinkin voi sattua. Vietettiin laskiasta viikkoa liian aikasin. No lapset oli vain riemuissaan, kun viikon päästä saa kuulema lisää pullaa...
Lintu projekti on edennyt hitaasti mutta määrätietoisesti. Nämä paperiversiot pääsivät tauluun. Pehmoversiot tulossa.4 kommenttia:

Anrinko kirjoitti...

Hauska "moka". Mulle sattuu vastaavaa koko ajan. Ei se haittaa. =)
Tykkään noista sun linnuista. Ovat symppiksiä!

käsveska kirjoitti...

Meilläkin vietettiin valelaskiaista. Muovipoika väitti hiihtoloman aluksi tohkeissaan, että huomenna on sitten laskiainen! No sitten suunnittelemaan donitseja ja laskiaispullia ja minä niitä toteuttamaan. Sittenpä "laskiaistiistain" aamuna soitin ystävälleni ja kerroin puuhistani, jolloin paljastui että ollaan viikko etuajassa. Ei haitannut yhtään, ei ensi viikolla mitään olis ehtinytkään..

Milas kirjoitti...

ei haittaa yhtään, hyvä syy tehdä lisää pullia ;)

hiano tuo lintutaulu. suloinen kun mikä!

-mirka-

Tirpana kirjoitti...

Anrinko: joo näiytä humpsahduksia tuppaa käyämmn täälläkin vähän väliä.

Käsveska: Kiva kuulla että en oo ainut!!!! =D

Milas: Juu pullia täytyy leipoa myös "oikeana" päivänä