keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Muutamia alesta

Kävin eilen piipahtamassa alennus myynneissä. Tarjonta oli hyvä, mutta silti mukaan lähti vain muutma juttu. Hyvä niin. Luulen ettei mitään turhaa tullut ostettua. Kaikile löytyy käyttöä.

Tässä jotain itselleni löydettyä:Tunika (6e) ja takki (12e) molemmat Zarasta.Tunikassa ihastuin heti noihin suuriin taskuihin. Niin kauniit ja käytännölliset. Tätä voi myös käyttää mekkona. Tai ainakin minä voin, kun ei tuo pituuteni huimaa päätä.Ja tässä takki takaa. Tykkään tuosta hupusta. Ne ovat aina plussaa vaateissa. Takissa on myös tuollaiset kivat ylöskäärityt puolipitkät hihat.Akaisemmin olen ollut kovempi aleostelija, mutta nykyisimmin yritän ajatella fiksummin ja pyrin ostamaan vain sellaista joilla tiedän olevan käyttöä pidemmän aikaa. Ja eipä noita kauppoja tule enää nykyisin ihan kauheasti kierreltyä. Minkälaisia aleostajia te lukijat olette? Olisi mukava lukea onko mopo karannut kenenkän käsistä vai ostatko aina maltillisesti...

2 kommenttia:

Anrinko kirjoitti...

IHANAT ostokset!!!
ITselle en ole vielä ostanut alesta mitään. =( Jenkeistäkin vain ihanan mekon ja laukun.
Aikaisemmin olen ostanut aivan hulluna aleista. Nyt saldo todella minimaalinen ja hyvin miettien olen ne muutamatkin ostanut.
Vielä hakusessa tytölle nättejä kouluvaatteita. Ei ole tullut vastaan sitä ensimmäistäkään...alessa siis.

Tirpana kirjoitti...

Anrinko: Minä löysin meidän tytölle Name it:n kaupasta hyvät housut kouluun ja Zarasta kivan tunikan. Tuon ikäisille ei kirppikseltä ihan hirveästi enää vaatteita löydy, joten aleista on mukava tehdä vähän edullisempia ostoksia.
Ja sinun mekkosta ja laikusta olisi kiva nhdä kuva....