perjantai 24. heinäkuuta 2009

Puoliksi pakattu


Pakkaus ahdistus hiipii. Tekemättömien asioiden lista ei ota loppuakseen. Kodin siivoaminen, apteekissa käynti, veroviratossa vierailu, postissa odottaa paketti....
Mutta toisaalta, olen pakannut lasten vaatteet, selvittänyt pyykkivuoret, hoitanut kaikki laskut. Puolessa välissä siis ollaan. Kuuden ihmisen viikon loma vaatii järjettömiä ponnisteluja enenkuin sinne reissuun edes päästään. Asiaa ei helpota se että tapani mukaan jätän kaiken viimetinkaan (verotoimistossa ja postissahan olisi voinut käydä jo vaikka viikko sitten). Mutta tänään haluan ajatella postiivisesti. Aurinko paistaa ja asiat on JO puolisksi tehtyinä.
En edes halua vielä ajatella mitä viikon päästä tapahtuu... Silloin tulen kotiin neljän lapsen kanssa yksin. Puran, pesen ja pakkaan seuraavaa reissua varten. Mies tulee vasta sitten kotiin, kun lähtö satamaan koittaa...
Ihanaisia loppukesän päiviä kaikille! Imetään tätä kesää varastoon niin paljon kuin pystytään.

5 kommenttia:

aurinko ja kuu kirjoitti...

Hyviä reissuja sitten vaan.
Toisaalta, jälkeenpäin ajateltuna ne päivät juuri ennen lähtöä ovat ihania, sillä kaikki on vielä edessä...
Mutta pyykkitsumban kanssa toivotan onnea.Ja muista reissussa voi pestä pikkupyykkiä nyrkkien voimalla -ei tarvi ottaa niin paljoa mukaan.
Mutta Suomessa reissatessa täytyy aina ottaa lämmintäkin mukaan ja se vie tilaa.

Anrinko kirjoitti...

Nauti reissusta!!!!
Tiedän tuon tunteen kun reissuun lähdetään. INHOAN sitä lähtemistä. Menee hermot...joka kerta.
Ja mä en jätä asioita edes viime tinkaan...vaan mieheni. =(
Mutta reissu on aina yhtä kivaa.
Nauttikaa täysillä. Ilmatkin niin kivat nyt. =)

Mirka kirjoitti...

rentouttavaa ja hauskaa lomaa!! tsemppiä pakkaus- ja purkuhommiin :) ne tuottaa täälläkin aina päänvaivaa vaikka väkeä on vähemmän.. ainakin pakkaus on aina yhtä kinkkistä :) kun mä tarviin jo itselleni kaiken mahdollisen mukaan.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Rentouttavaa ja hauskaa lomaa siulle ja perheellesi

käsveska kirjoitti...

heihoi ahkera äiti! miltäpä kuulostaisi neulomisviikonloppu naisten kesken anjalassa mökilläni syksymmällä? teen tässä pientä ennakkokyselyä muutamille valikoiduille blogaajille.. olis mahtavaa kokoontua oleskelemaan kun syksy ja rutiinit on saatu pyörimään! laita kommenttia mun lootaan kun ehdit!