perjantai 11. syyskuuta 2009

ihana rakas vihollinenAjattelin tässä esitellä uusimman projektini. Raskaus kilojen karsiminen. Ehkäpä nyt on jo hyvä aika siihen. Onhan siitä jo yli vuosi kun olen ollut raskaana. Projekti on alkanut ihan kohtalaisesti. Kaksi kiloa kevyempänä. Kymmenen kiloa edessä.

Mietinkin nyt, kirjotaisinko aiheesta blogissani vai en? Onko teillä lukijoilla halua seurata tämän etenemistä. Tarkoitus ei ole tehdä tästä laihdutusblogia. Pieniä etenemis raportteja ja kokemuksen jakoa, muiden aiheiden lomassa. Toisen tytön syntymän jälkeen laihdutin kaksikymmentä kiloa. Niistä olen onnistuneesti kymenen pitänyt poissa. Mutta näiden kahden pojan jälkeen kymmenen on tullut takaisin. Olisin kiitollinen, jos kertoisit mielipiteesi tästä projektin kirjoittelusta. Painon tiputtaminen jatkuu joko julkisesti tai vähän yksityisemmin....

9 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Eikös omaan blogiinsa saakin kirjoittaa kaikista niistä asioista, joiden jakaminen toisten ihmisten kanssa tuntuu mielekkäältä? Minusta on mukavaa lukea elämästäsi ja elämänmakuisista jutuistasi. Jos siihen kuuluu kilojen karistelua ja blogiisi päivittäminen tekee urakasta hiukan siedettävämpää, ei minua ainakaan haittaa aiheesta lukea. Siittä vaan. :D

Anrinko kirjoitti...

Kirjoita vaan! Kiinnostaa! Kun itsellä vielä isompi urakka edessä...tosin se sama 10kg tarkoitus nyt ensin saada pois. =)
Miten onnistuis sen 20kg kanssa? Siitä olisi kiva kuulla.
Täällä on aika monessa blogissa menossa nyt laihdutusprojekteja eri muodoissaan. =)

Anna kirjoitti...

Sama projekti aluillaan minullakin. Tosin viime raskaudesta on aikaa jo kahdeksan vuotta, joten ei niitä ehkä raskauskiloiksi enää voi kutsua. ;)
Ajattelin itsekin kirjoittaa asiasta jossain vaiheessa. Joten kirjoita ihmeessä vaan! Meitä samassa veneessä olijoita on varmasti monia. Tsempataan sitten toinen toisiamme!! :D

aurinko ja kuu kirjoitti...

Yhdyn Maijun sanoihin.
Kaikki on kiinnostavaa kun se on todellista ja elämän makuista.
Tosin pelkkään laidutusblogiin ei tulisi vältsis vierailtua...Sinun blogiisi kyllä!
Ehkäpä itsekin innostun...10-8 kiloa pitäis saada pois.

Tirpana kirjoitti...

Maiju: =) Tosiaan saan motivaatiota enemmän jos tänne kirjoittelen. En ole asian kansa ihan yksin.

Anrinko: Tsemppiä sule kilojen karisteluun. Kokemuksiahan voisi olla ihan kiva jakaa...
Kahestakymmenestä kilosta lähti kahdeksan omatoimisesti ja kaksitoista painonvartioiden ohjelmalla. Aikaa meni puolivuotta. Urheiltua tuli aika paljon ja laskin ruuasta pisteitä.
Nyt ei enää tarvitse laskea, silloin se iskostui todella hyvin muistiin. Urheilu ei ole lähellä sydäntäni, joten nyt en ota siitä paineita. Ehkäpä hyötyliikunta on se johon yritän panostaa tällä kertaa. Niin ja tietenkin ruokavalion muokkaaminen (sitä olen nyt kolmisen viikoa treenaillut).
Mutta lisää aiheesta laitan tässä matkan varrella blogiini.

Anna: Ihana idea. Tsemppi kavereita ei varmaan voi koskaan olla liikaa? =)

aurinko ja kuu: Innostu ihmeessä. Saman verran olis meillä siis urakkaa edessä =)

Bullukat kirjoitti...

Kirjoita ihmeessä. Minua ainakin kiinnostaa. Itsekin yritän päästä muutamasta kilosta, en tosin raskaus-sellaisesta eroon.

Piia kirjoitti...

Kirjoittele ihmeessä, jos itekin innostuisi muutaman kilon tiputtamaan (ei myöskään raskauskiloja vaan ihan karkin mässäys kiloja)

Matroskin kirjoitti...

Blogisi on soma, ihania ompeluksia. Mitä merkkiä nyörisaappaat ovat? Ne ovat hienot. Olen koettanut laihduttaa ateriankorvikkeilla, mutta paino ei laske.

Tirpana kirjoitti...

No kiva kun laihdutuksen etenemisestä kiinostunuita lukijoita on. Ja hauskaa jos tästä muuutamat lukijat innostuisivat karistelemaan kiloja mukana. Niistä sitten voisi vaihtaa kokemukasia ja kuulumisia!

Matroskin: Kiitos =). Saappaat ovat Ellokselta. Ja tsemppiä sinne painon tiputtamiseen. Tiedän ettei tie ole helppo, mutta ihan varmasti lopussa kiitos seisoo.