maanantai 26. lokakuuta 2009

ajatuksissa


Se on jo mielessä. Kutkuttaa kivasti, tuntuu pienesti jo mahassa. Jos viikko sitten joku olisi kysynnyt, olenko jo suunitellut sitä, olisin ollut kauhuissani. Mut nyt ihan yllättäen huomaan jo tunnelmoivani. Mietin verhojen värejä, kukkia, tuoksuja ja lahjoja. Kyllä se on myönnettävä. Odotan jo Joulua.

4 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

En uskalla itse vielä ajatella koko asiaa. Menee muuten överiksi, tai vähintään iskee stressi! Lahjuksia kyllä on jo vähän suunnitteilla, mutta muuten saa asiat olla ja pysyä retuperällä ainakin marraskuun lopulle. Tai... no ainakin puoleen väliin... :)

Jonna kirjoitti...

Lauantaina kuuntelin eka kerran Rajattoman joululevyä ja varasin liput heidän joulukonserttiin. Nyt kelpaa joulun tulla, kun on mitä odotella :)

Bullukat kirjoitti...

Joulusta minäkin nautin. Tänä vuonna ei tosin lahjoja ostella, kun ei ole jouluna enää työpaikkaakaan (ellei ihmeitä tapahdu). Mutta voihan sitä joulua tunnelmoida muutoinkin.

Anna kirjoitti...

Tuo teksti olisi voinut olla minun kirjoittamani! Yleensä en vielä tässä vaiheessa mieti joulua lainkaan, mutta nyt muutaman päivän olen miettinyt mm. ruokia ja joulukuusenkoristeita (!). Kaikki johtuu siitä, että päätimme mennä mökille jouluksi ja ajatus "erilaisesta" joulusta houkuttaa kovin. Tuskin maltan odottaa!