keskiviikko 28. lokakuuta 2009

mukavuutta

Tämän päivän pieniä ilon aiheita on ollut järjestetty ja paikkaa vaihtanut työkaappini. Nyt se on poikien huoneen vieressä, hallissa. Ja mahtuipa sen hyllyille myös kaikki lasten kirjat. Olohuoneeseen tuli nyt vähän lisää tilaa.
Lapset myös innostuivat tänään askartelemaan lehdistä suurta yhteistä korttia. Ihanaa yhteistyötä ja kerrankin kaikki sujui tapelematta. Kolmevuotiaskin ahersi kieli keskellä suuta ja luovassa hiljaisuudessa.
Illat on jo kovin pimeitä. Unen tarve on kasvanut ja väsymy on kova. Mutta eiköhän tähänkin taas pikkuhiljaa totu. Voisikkohan kohta jo kuunnella joululauluja...?

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Jos fiilis on joululaulumainen niin totta ihmeessä voi kuunnella, vaikka keskellä kesää!

villasukka kirjoitti...

Jos olet jouluihminen ja rakastat aikaista jouluun valmistautumista,niin tottahan toki voi jo kuunnella.

aurinko ja kuu kirjoitti...

Mukavia touhuja...
Kumman ilahduttavaa on tosiaan kun saa jonkin asian järjestykseen.Juuri noin pikkuhiljaahan ne asiat löytävät paikkansa uudessa kodissa...

Tirpana kirjoitti...

Jonna: Taidankin huomenna juoda glögiä ja kuunnella muutaman joulutahdin.

villasukka: Niin mä en kyllä oikeasti ole mikään jouluihminen. En koskaan aloita valmisteluja ajoissa. Nyt olenkin ihan ihmeissäni, että mitä on taphatunut =). Mutta kai se on vain tehtävä niinkuin hyvältä tuntuu...

aurinko ja kuu: Tämä tosiaan alkaa pikkuhiljaa tuntua enemmän ja enemmän omalta kodilta. On mukavaa sisustella ja suunnitella =)