keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

KotipäiviäAlkuviikko on kulunut kotona parannellessa. Vanhempi poika on ollut kuumeinen ja tosi yskäinen. Nyt alkaa jo helpottaa ja huomenna päästään jo varmaan normaalinn arkeen kiinni.
Minä olen tällä kertaa nauttinut näistä kotipäivistä. Pakkaillutkin olen. Löysin sisältäni pienen salaisen pakkaajan. Aikaisemmissa muutoissa en ole nauttinut tästä osiosta lainkaan. Nyt tuntuu kivalle tyhjennellä kaappeja vähän kerrallaan, laittaa kierrätykseen kaikki sinne kuuluva ja tehdä ihania pinoja joita sitten laitetaan kasseihin. Tämä kyllä helpottaa varmasti sitä muuttostressin syntyä. Nyt on käyty läpi liinavaatteet. Seuraavaksi siirryn kirjahyllyn kätköihin.
Pojista alkaa myös olemaan seuraa keskenään. Pienempi pääsi eilen isomman kyytiin leikkiautoon. Toista nauratti. Toinen ihmetteli...

6 kommenttia:

Syysleimu kirjoitti...

Mainio kuva pojista!!

Asenne ratkaisee, näköjään ihan pakkaamisessakin. Pakkausintoa!

Kanerva kirjoitti...

Huippuilme pienellä tuossa vikassa kuvassa :D

Anrinko kirjoitti...

Toi alin kuva on MIELETÖN!!! Muuttaminen on kivaa, minusta ainakin. Takana 8vuoden sisällä 7 muuttoa

Tirpana kirjoitti...

Syysleimu: Kyllä, kaikki on varmasti kiini omasta asenteesta!

Kanerva: Niin, se on pikku böllö...

Anrinko: No huh, sulla on sitten pitäny kirettä. Me ollaan asuttu tässä nykyisessä melkein seitsemän vuotta. Seuraava koti olisi tarkoitus olla vieläkin pidempi aikaisempi. Lasten kanssa tuo muuttaminen ei ole mitään herkku pullaa....

Milas kirjoitti...

ihanat kuvat pikku miehistä! :D

Anrinko kirjoitti...

Juu, ja noista kaksi muuttoa ollut toiseen kaunpunkiin. Ensin Turusta Espooseen kevät 06 ja sit Espoosta Karjaalle kesä 07. Kai mä olen vähän pöpi...mut nyt ei muuteta, ehkä. Sit aiotaan tehdä TÄYSI järjestyksen muutos ja iso maalaus/tapetointiremppa. Viime kerrasta kun ei ole kuin vajaa 2vuotta aikaa...hih.