perjantai 13. maaliskuuta 2009

Postia

Eilen ja tänään on postilaatikosta kolahtanut kaikkea mieluisaa. Eilen sain kaksi ihanaa kangasta Green Gaíasta. Bampi ja maatuska.Niistä jotain pientä ja mukaa olisi tarkoirtus valmistaa.

Tänään posti hemmotteli minua kahdella lehdellä ja paketilla, joka sisälsi Emma Salokosken Kaksi mannerta cdn ja kaksi huippu elokuvaa. Tästä on hyvä viikonlopun alkaa. Tavoitteena saada valmiiksi tuo hihatin, jonka olen aloittanut jo jonkin aikaa sitten. Nyt se olisi mukava hihattomien tunikoiden kanssa.
Neulomista, lukemista ja hyviä elokuvia. Meidän viikonloppu. Antoisaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kankaita! :--)

Syysleimu kirjoitti...

On kyllä kivat kankaat! Nautinnollista viikonvaihdetta!

Milas kirjoitti...

oikein mukavalta kuulostaa viikonloppusi! :D ja ihanat kankaat!

-mirka-

käsveska kirjoitti...

mitä kivaa meinaat kankaista? toi maatuska on todella suloinen.. tollasen kun näkee, toivois melkein olevansa ite vielä pikkutyttö ja vois kulkea tollasesta ommellussa essumekossa ja kumppareissa kaiket päivät. ja käydä vaan välillä kotona syömässä ja tulla vasta illalla sisään. käydä iltapesulla ihan ulkopölyn tuoksuisena ja nukahtaa heti kun pää koskettaa tyynyä!

Tirpana kirjoitti...

marjohei: =) Niin mustakin

syysleimu: Kiitos

Mirka: Kuulostaa ja oli mukava. Kiitos ihana seurasta!

Käsveskä: Niinpä.... Aika ihanaa olisi. Voi olla että maatuska kankaasta tulee taskut essumekkoon =). Itselleni siis. Että ainakin taskut voi omaan mekkoon laittaa maatuskoista.

Tiukunen kirjoitti...

Ihanaa postia olet saanut. <3 Kankaat ovat todella hurmaavia ja Frida kuuluu ehdottomasti omien suosikkielokuvieni listalle. :)

humu kirjoitti...

Ihania! Moisia on vilissyt ympäri blogien ihmeellisen maailman, mutta en ole hoksannut kysyä keneltäkään niiden alkuperää... Minä ihastuin Ihmemaan Oziin! Ja sieniin! Ja maatuiskoihin! Äää kaikki olivat niin upeita!

Tirpana kirjoitti...

Tiukunen: Frida minulle vielä suht uusi tuttavuus (elokuvana), mutta tykkään kovasti. Kolahti ekalla kerralla heti. Ja se musiikki...!

Humu: Minullakin oli vaikeuksia valita... Kivoja oli kaikki. Ja kiva kun tulit käymään!