torstai 23. huhtikuuta 2009


Tänään oltiin kummitytön kaksivuotis synttäreillä. Aamulla vedettiin takit päälle ja juostiin pihan poikki ystävälle. Onniteltiin, kahviteltiin ja lapset leikkivät.

Mietittiin ystävän kanssa myös tulevaa muuttoa. Ei asuta enää vierekkäin. Ei voi nähdä silloin kun suurin vertaistuen tarve iskee. Ei voida lähteä päivän päätteksi sauvomaan höyryjä ulos. Ollaan tunnettu melkein seitsemän vuotta, oltu vierekkäin. Ollaan kummeja toistemme lapsille. Autetaan päivittäin toisiamme enemmän ja vähemmän.

Olen myös saanut paljon uusia ihania ystäviä täällä asuessani. Ystäviä joista on muodustunut tärkeitä, toisista jopa sydänystäviä. Nyt me lähdemme pois. Mietin miten lapset tutustuvat ja saavat uusia kaverita , mutta myös sitä miten itse saan kavereita. Nämä ystäväni täällä säilyvät ja ovat tavoitettavissa päivittäin, mutta tarvitsenko myös siellä uudessa paikassa uusia tuttuja. Osaanko enää solmia suhteita. Haluanko edes?

3 kommenttia:

aurinko ja kuu kirjoitti...

niin...vähän samoja mietin kun aloin odottaa esikoistamme.Kaikki kaveruus suhteet liittyivät jotenkin isompiin lapsiin...mietin,pitääkö löytää uusia vertaistuki -ihmisiä...joku jonka kanssa kärrytellä lastenvaunuja...mutta oma elämä olikin o niin muotoutunutta ja kiireistä.Vanhat ystävät olivat yhtälailla tukena ja eläytyivät.En tarvinnut yhtään uutta...joka oli minulle ainoastaan helpotus.
Sinun tilanteesi on tietysti hieman eri, kun muutat...
Toivottavasti löydät luonnollisesti luontevia uusia kaveruus suhteita.Mutta ettehän te nyt niin kauas muuta...

Tirpana kirjoitti...

aurinko ja kuu: Niin onneksi emme kaus muutakkaan ja ystävät säilyvät, tottakai!
Mutta mietinkin että mitenköhän sitä pärjää, kun ei ole ketään päivisin siinä ihan lähellä.
No onneksi on puhelimet =D
Voi olla, että itsekkin olen liian väsynyt uusien suhteiden solmimiseen, mutta pari hyvän päiävn tuttua olisi kiva saada.

Kanerva kirjoitti...

Kyllä sä niitä tuttuja sieltä uudestakin paikkaa saat! Ihan varmasti, älä sitä huoli.

Ja me muut ollaan täällä!

Täytyy vaan alkaa tutustua nopeimpiin ja vaivattomimpiin kulkuvaihtoehtoihin, että on sit helppo tulla piipahtamaan.