keskiviikko 3. helmikuuta 2010

sukkalankaa, teetä ja supermies

Aamulla tuli himo neuloa. Rupesi neulotuttamaan. Pakko saada ne sukat. Harmi vaan ettei lankaa täältä kotoota löytynyt. Lapset siis autoon ja kohti lankkakauppaa. Poikettiin kaupungissa miehen työpaikan vieressä lounaalla. Auto juuttui lumikinokseen, ei suostunut hievahtmaankaan. Lumi vaan kimpoili sutivista renkeista. Hätäinen soitto miehelle. Rauhallinen ääni puhelimessa: "Jätä siihen, minä työnnän sen pois". Ja niin se työnsi. Ei se ihan helpolla käynyt. Lapset nauraa rätkättivät takapenkillä. Niin hassulta se näytti. Minuakin hymyillitti. Supermies työmiehen sinisessä takissaan.
Päästiin me sinne lankakauppaankin. Noroja kaksi iloista kerää lähti mukaan. Ja 2 1/2 mm sukkapuikot. Hui, kai noilla voi neuloa...
Kupissa tällä hetkellä Clipperin vihreetä teetä. Lähti kaupasta kotiin puhtaasti kauniin pakkauksen vuoksi. Mutta hirmu hyvää tämä on. Ei mikään hukka ostos!9 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Mahtavaa, kun omistaa oman supermiehen. Minä olen monen monituista kertaa juuttunut tuohon pihan jäiseen ylämäkeen auton kanssa ja tullut takaisin sisään anelemaan superpalveluksia. Nyt olen jo vähän oppinut, että vähän kaasua, vähän kaasua.

Anonyymi kirjoitti...

Se se vasta hilpeetä on kun lumeen täysin tottumattomat kansat sutii satunnaisesti lumeen joutuessaan.
Ei ole päätÄ saati häntää siinä toiminnassa.
Kaasu pohjassa ja kauhee ujellus.

Jonna kirjoitti...

Supermiehiä tarvitaan ja teetä. Sukkalankaakin. Mullakin neule käsissä.

Hyvä ettei lähdetty mukaan. Haitula alkoi yskiä aikalailla, kun vietiin isompi sinne partioon ja käytiin ruokakaupassa. Nyt sormet ja varpaat ristissä, että ei mitään hurjaa tautia olisi tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatteles miten hienoa on kun on supereita,ja sulla semmonen omana!
Tosiaan söpö teepaketti,empä sikäli ihmettele että ulkonäön perusteella valkkasit ja hyvä ettei ollut moni kakku päältä kaunis-juttukaan.
Pitäsi muutes ostaa vihreää teetä tännekin.

sade kirjoitti...

Mulla on pitkään pyörinyt mielessä ajatus lankakauppaan menemisestä. tarttis lankaa sitä haltian takkia varten. Noroa en oo ikinä ostanut, sitäkin voisi joskus. kauniin väristä lankaa. mukavia neulomishetkiä <3

Nonna kirjoitti...

Minäkin ihastuin noihin teepaketteihin. Ostin samantien kolme pakettia ja nyt on sitten mistä valita. Hyviäkin ovat!

Mun pitäs parsia sukkia, jotenkin ne vaan kuluu vaikka olis mistä langasta...

Mukavaa päivää!

Tirpana kirjoitti...

Kirjailitar: Kauhea tää talvi (siis ainakin noin autoilon kannalta). Minäkin pikkuhiljaa opettelen tuon kaasun voimakkuuden säätöä. Ja keinuttaen on myös yksi avain sana... kuulema.

piilomja: No niin varmasti varmasti on :) . Sitä kun panikoituu, niin ensi reakti taitaa olla tuon kaasun painaminen pohjaan.

Jonna:Niin, elämän kolme tukipilaria (tai ainakin eilisen). Voi pientä haitulaa. Meilläkin oli liikenteessä tuollaista yskä ja nuhaa. Onneksi ei mennyt kauhean pahaksi. Toivotaan sitä lievänä sinnekkin.

virva: Kyllä minäkkin olen onnellinen omasta supermiehestä :). Kyllä se on jo monta kertaa tosistanut voimansa.
Ja minähän sitten suosittelen sinulle tuota Clipperin vihreetä. Tosi hyvää!

sade: Oijoi! Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan noroa. Siitäpä sitten ei olekkaan enää paluuta takaisin. Tuo sukkalanka on ihan uusituttavuus minulle, mutta olen jo koukussa.

Nonna: Minullakin toinen pakkaus tuota teetä. Kauniita ovat ja onneksi myös maistuvia. Niin ja sukkien parsiminen on tylsää hommaa. Minullakin kasa odottamssa...
Mukavaa päivää myös sinne.

Sufferiina kirjoitti...

Noron sukkalanka on herkkua!Ja Supermies on mukava olla aina lähettyvillä :)

Riikka kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja. Mitähän vihreä-vaaleanpunaraitaista minä alkaisin tekemään? Clipperin teet on muuten tosi hyviä. Ja nuo pakkaukset tosiaan kauniita.