tiistai 16. helmikuuta 2010

tiedossa tänään
Lehtien rapinaa, sivujen suhinaa. Ajatuksen virtaa, inspiraation imemistä sisään. Nyt saa lehtipinot kyytiä. Parhaimmat kuvat ja ideat kansien väliin. Loput kiertoon. Sisustus-, muoti- ja käsityölehdet. Kaikki samassa pinossa. Sormet syyhyävät jo.
Tänään luvassa myös pakkausjärjestelyn aloittelua. Matkalaukun haku vanhemmilta. Niin ja puhtaiden pyykkien nouto. Kiitos äiti ja anoppi auttavista käsistä. Saadaan matkalle puhtaita vaatteita. Se on hyvä homma se.
Alemmassa kuvassa se meidän tuleva tapetti. Olen ihan ihastunut.

10 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Tapetti on kyllä ihan loistava ja päivän suunnitelmat myös!

Sufferiina kirjoitti...

Minäkin pidin viime syksynä lehtien hävitys talkoot, kun niitä oli kertynyt melkoinen pino. Päivän niitä selasin ja raskin luopua kahdesta lehdestä :) ja loput n.300 sai jäädä ja mies kävi ostamassa niille uuden hyllyn :)

Nonna kirjoitti...

Kiva kuulla, että muillakin energiaa virtaa! Tosi kivalta näyttää tuo tapetti. Oletko itse tehnyt nuo sydän-helmikoristeet siinä vieressä? Kiva!
Mukavaa reissua, mikäli oikein ymmärsin!

sade kirjoitti...

Mukava päivä tiedossa. ja toi tapetti: Aivan ihana!!!

Thilda kirjoitti...

Nyt sain sinulta inspiraation! Olen yrittänyt monta päivää mennä ja raivata vierashuoneen kuntoon (muuttolaatikoitten alta), mutta NYT sen teen! Puhelimet odottavat sankoin joukoin paikkansa löytämistä siellä... mietin voiko joka huoneessa olla puhelin tai pari? Kylppäriinkin jo laitoin. Pakko, kun niitä on jo yli 50. Tää on niin keräilijän arkea...

Tirpana kirjoitti...

Lehtikasojen keskeltä hei!

Jonna: Kyllä, minäkin olen nyt lopullisesti kypsynyt päätökseen. Ja hirmu tyytyväinen siihen.

Sufferrina: :) Minäpä pistän surutta nyt kaikki(ihan muutama käsityölehti jää) pois. Ihanimmista kuvista kokoan oman aarre kirjan. Mutta hyvä että sait omillisi uuden hyllyn. Siellähän ne säilyvät varmasti hyvin.


Nonna: No pienen pientä energiaa nyt ilmassa. Tuo sydän juttu on ostettu varmaan puolitoista vuotta sitten Indiskasta. Tykkään myös.
Juu ja reissuun lähdemme torstaina. Tukholma määränpäänä.

Sade: :)

Thilda: Ihanaa jos sait inspiraation. Niitä tarvitaan ja se puuska pitää käyttää hyväkseen! Oi, sinulla on varmaan ihania puhelimia....

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kans lehtipino tuolla odottaa samaa kyytiä.Minne lienette lähdössäkään niin oikein hyvää matkaa! Onneksi auttavia käsiä löytyy,olisipa kauheata jos toisin olisi.Mukavaa päivänjatkoa!

Kirjailijatar kirjoitti...

Tapetti on kaunis! Haluaisin itsekin rohkeasti uskaltaa laittaa jotain väriä seiniin. Lehtipinojen läpikäyminen on kivaa puuhaa. ja mukavaa matkaa teille minne ikinä matkaattekin :)

aurinko ja kuu kirjoitti...

Ai nytkö jo ihan kohta lähdette sinne??
Kiva on tapetti mistä?Kenen?

Tirpana kirjoitti...

Kirjailijatar: Olen nyt muutaman päivän noita lehtpinoja rapistellut. Ihanaa, mutta hirvitäävän sotkuista puuhaa. Ja kauhea siivoaminen aina kun lopettaa. Olisppa ihanaa jättää vaan kaikki levälleen ja palata aina kun huvittaa.

aurinko ja kuu: Lähetään siis minilomalle Tukholmaan. Viiden päivän reissu. Ei vielä se ISO reissu.
Tapetti on Tapettitalosta ja malli on Ruska