keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Taas pakkanen kiristyi. Pukemisrumba vei aikaa. Mutta onneksi lähdettiin ulos. Siellä voi jo aistia kevään. Upea aurinko. Minulla varma kevään lähestymisen merkki on aurinkolasit. Vaikka nuo hanget on vieläkin valtavat, on jo sitä kevättä selvästi ilmassa.
Täällä päässä on aikamoinen meno päällä. Blogimaailmaan en ole ehtinyt kunnolla. Hetkellinen tiskivuoren alle hautautuminenkin tapahtui (niinkuin Nonna epäilikin ). Tiskikone saatiin kuntoon. Mutta arvatkaa... Pyykinpesukone hajosi nyt. Huoh. Mikä näitä nykyajan koneita riivaa? Kolme vuotta vanha on tuo meidän pyykkäri. Ai että kun harmittaa.
Mutta nyt istun ja juon kupin ihanaa teetä. Luen blogeja ja yritän kommentoidakkin :)
Muutamasta blogista olen saanut valokuva haasteen. Siihen palaan pian!
Aurinkoa kaikkien keskiviikkoon. Kohta on taas viikonloppu!

7 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Se on joku karman laki, että kaikki kodinkoneet hajoaa samaan aikaan. Meilläkin hajosi aikoinaan jääkaappi ja tiskikone varmaan samana päivänä. Siitä on jo aikaa, kun ne uusittiin, joten ehkä ne taas kohta hajoaa samaan aikaan. Aivan ihana kuva sinusta : ) Tykkään kovasti tuosta huivistasi ja aurinkolaseista. Tänään ulkona tarvitsisi jo aurinkolaseja, sillä vihdoin aurinko paistaa täälläkin.

sade kirjoitti...

Ihanaa kun aurinko paistaa ja tuntuu jo lämmittävänkin. ainakin mieltä. Täällä se kyl sai sen aikaan että kaikki lika ja tahrat näkyi niin hyvin et pyörrytti ja oli pakko tarttua rättiin ja moppiin... ;P

Anrinko kirjoitti...

Meillä tuo edessä...meillä ainakin 5v vanha astianpesukone. Pesukone on jo 10v vanha. Tv taitaa olla 9v vanha. Eli nuo kaikki voi hajota milloin vain...vaikka TÄYSIN ehjiä ovat eikä koskaan ole ollut mitään vikaa tähän asti. =)
Ai niin ja monitoimikone on yli 10v
vanha. Huh mikä lasku noista tulee kun kaikki leviää kohta.

virva kirjoitti...

Sinähän se pirteennäkösenä siellä auringossa kylvet :)Surkea sitä pyykkikonetta nyt sitten.Kyllä sua nyt kiusatataan.

Nonna kirjoitti...

Minäkin kaipailin tänään aurinkolaseja. Täytynee ottaa vakikalusteeksi kassiin mukaan! Ihana aurikuva sinusta!

Tsemppiä rikkoutuvien koneiden keskelle!

Tirpana kirjoitti...

Kirjailijatar: Tuo huivi onkin ihan lempparini. Reilu vuosi sitten se meinasi jäädä kaupan hyllylle, mutta onneksi tulin toisin aatoksiin!

Sade: Niin ainakin ikkunat näyttää kammo kauheilta kun aurinko tulee esiin! Ihana että olet jaksanut olla puhakas ja siivota.

Anrinko: Ääh... Kodinkoneista kyllä tulee kyllä sievoinen summa. Ärsyttävää kyllä kun näiden nyyisten koneiden elinkaari on niin kovin lyhyt!

virva: Niinpä. Kyllä tätä jo kiusaamiseksi voisi kutsua :)

Nonna: Kyllä nyt jo kanattaa laseja kantaa mukana. Ja aurinko voi ihan yllättäenkin tulla esiin.

viidenaiti kirjoitti...

Koneet ja laitteet. Viha-rakkaus suhteeksikin voisi kai sanoa... Kuivausrumpu on jo 10 vuotta vanha. Joka kerta kun sen käynnistän kuuntelen sen vointia. Ja samalla mietin, että lukeeko seuraavana päivänä lehdessä: " Talo paloi. Palo sai alkunsa kuivausrummusta."

Aurinkoisina päivinä ajattelen, että kaikilla pitäisi olla vapaa päivä. Ulos keinovaloisista ja pölyisistä toimistoista.... Sairaaloissa sängyt edes ikkunoiden ääreen jne.

Kiva lukea sinun kuulumisia :)