keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

mitä nytNyt on tälläinen värikausi tuloillaan. Kaikki vaaleanpunaiseen ja lilaan viittaavat himoittavat. Mieluiten vielä nuo kaksi yhdistettynä. Ja minä kun en kauhean vaaleanpunainen ihminen ole. Varsinkin ihan hennonvaaleanpunainen on sanut minut kiertämän kaukaa. Mutta nyt... Mistä lie johtuvat nämä kummaliiset värihalut?
Puikoille pääsi tänään pitsihuivi, johon langat ja malli on ollut olemassa jo vuoden. Eilen aloitin jo kaksi kertaa ja joduin purkamaan. Malli on minulle sellainen, että joudun käyttämään siihen kaikki mahdolliset keskittymiskykyni. Ja tuli sekin todettua, ettei illalla väsyneenä kannata tätä mallia edes vilkaistakkaan.
Mukavaa keskiviikkoa kaikille. Kohta ollaan jo perjantaissa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No mikäs siinä,kyllä nuo on kauniita värejä! Kiva että säkin alat hahmottaan hempeän vaaleanpunaisen jujun.. ;) :D Eka kuva on ihana.

sade kirjoitti...

ihania värejä. v.oun ja lila on mulla ollut aina suosikkeja. <3
onnea huivin tekoon!

Satu kirjoitti...

Yllättävät värit ilahduttavat!

outi kirjoitti...

Kevät se tekee kepposiaan:) Ihania värejä!
Hassua, mulla on blogissa melkein samanlainen kuva tulppaanista kuin toi alin kuva on :)) Kaksostulppanit selkeesti.

Kirjailijatar kirjoitti...

Se on varmaan kevät, joka tuo tämän värikaipuun. Itse kuljen usein mustissa, mutta nyt on sellainen olo, että väriä päälle ja sukkelaan.

Nonna kirjoitti...

Mulla on ollut värikausi jo jonkin aikaa, ja kovasti olen sitä käsitöissä toteuttanutkin. Violetin sävyt pinnalla, ja nyt hiipimässä heleä vihreä mukaan.

Mitäs meinaat noista pyörylöistä? Minä sain omani paikoilleen...

Tirpana kirjoitti...

virva: Olenkin aina enemmin pitänyt tummista, maahaläheisistä sävyistä. Nyt rinnalle on nousut kirkkaita värejä. Tuo hempeä roosa on ihana nimenomaan yhditetyynä johonkiin toiseen tummempan (esim. viininpunainen, luumu,vihreä...)

sade: Joo kiitos onnea tosin tarvittn. Luovuin jo mallista neljännen purkamis kerran jälkeen... Nyt on uusi mukavampi malli puikoilla.

Satu: Totta! Värien kassa pitää olla rohkea. Ja yhdistely on se avainsana.

Outi: Kevät kyllä kaihoisasti naksuttaa rinnassa. Varmasti vaikuttaa värimakuihinkin!

Kirjilijatar: Sama olo myös täällä. Ainakin jotain väriä sen mustan rinnalle :)

Nonna: Pyörylöissä olen vielä pohdinnan kannalla.Pieni idea on hautumassa...

elinam kirjoitti...

Minulle on yllättäen vaaleanpunainen myös yrittänyt tehdä tuloaan..en ole vielä toteuttanut mitenkään. Vaaleanpunaisen ja oliivinvihreän yhdistelmä on herkullinen! Ja herkullinen on teidän olohuoneen seinän värikin, voi kun saisin niin maalaisin väriä seiniin (mutta ei vuokra-aunnossa onnistu..) Hö.