perjantai 26. kesäkuuta 2009

Istutellen
Tänään ollaan saatu pieniä istutuksia valmiiksi. Sunnuntaina vietetään 7 vuotis synttäreitä. Luvassa kolmenkymmenenasteen hellettä. Olemme siis ulkona. Pientä pihan kunnostusta tarvitaan. Haaveissa olisi: se klassinen omenapuu, luumupuu, marjapensaita muutamia, pieni yrttitarha, kasvimaa..... Mutta näitä sitten aletaan kaavailemaan ensi keväänä. Nyt somistetaan vain kukkasin.
Tänään muuten postista kolahti gudrum sjödènin alekuvasto. Oli löytänyt tiensä perile, vaikka siellä vielä vanha osoitteemme onkin. Istahdan aurinkoon ja syvennyn siihen. Ehkäpä raaskisinkin alesta jotain itselleni tilata...

5 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

Oltiin Tukholmassa ja kävin Gudrunin kaupassa...Onnesta hihkuen ryntäsin kauppaan...mutta mitään en osannut ostaa...tiedä miksi...

Tirpana kirjoitti...

aurinko ja kuu: no höh... Itse en ole kaupassa käynyt, mutta elokuussa asia muuttuu. Tukholman reissulla aijon käydä. Oliskko siellä ollut liikaa kaikkea??? Vai eikös ne sitten livenä olleetkaan niin sykähdyttäviä?

Mirka kirjoitti...

minäkin piipahdin tukholman reissulla siellä eikä mukaan tarttunut mitään - alesta huolimatta olivat aika tyyriitä ja kun mies odotteli kadulla niin... :)

mutta IHANIA kyllä ovat! ja liikekin oli ihana, vaatteet sävyittäin esillä, ja itse talokin oli niin herkullisen värinen :)

Tirpana kirjoitti...

Mirka: Joo kyllä mun siis täytyy siellä käydä...=)

Jonna kirjoitti...

Minäkin kävin Gudrunilla Tukholman (ja Köpiksen) reissulla, mutta mitään en ostanut.