tiistai 11. toukokuuta 2010

iloinen

Nautintoa on tänään illalla pitää ovea auki takapihalle. Aurinko tulee lattiata pitkin. Minua on hemmoteltu. Sunnuntaina ja tänään. Kukkia, pöytäliina, kattila, itsetehtyjä kortteja. Ihanat lapset, mahtava mies. Huomisestakin päivästä tulee mahtava. On kuulema luvattu lämmintä. Kesä, joko olet tulossa?

12 kommenttia:

Leena Hämäläinen kirjoitti...

Tulin pitkästä aikaa vierailulle :). Olen parina viime iltana vain nauttinut, ja katsellut ihania kuviasi pitkälle taaksepäin. Onneksi on vielä monen kuukauden merkinnät lukematta ;).

Tuo ensimmäinen kuva on ihana - juuri sitä, mitä nyt kaipaan! Valoa ja iloisia värejä, ihan kuin lupaus kesästä. Mulla on haaveissa maalata myös meidän keittiöntuolit kaikki eri väreillä, mies vaan ei ole asiasta läheskään samaa mieltä ;).

(Bloggerin sanavahvistuskin on jo kesän kannalla: somatier on jo melkein sommartiden!)

sade kirjoitti...

Ihania lahjoja. Aivan ihana pöytäliina. Vielä päivällä palelin mutta jo illalla aurinko lämmittää. <3 Huomiseksi tosiaan luvattu lämmintä: nautitaan!

Anna kirjoitti...

Ihanan värikkäitä kuvia! Kyllä sen kesän nyt vaan on tultava...:)

Jonna kirjoitti...

Kyllä se kesä tulee! Nähdäänkö viikonloppuna?

Anna kirjoitti...

Voi apua kun sulla on kaunis blogi! Ihana pöytäliina, tekisi mieli itsekin kokeilla pysyiskö meillä liina pöydässä, vai vetääkö kissat sen heti alas (veikkaan kyllä vahvasti jälkimäistä).

Tirpana kirjoitti...

Elina: Voi kiitos kauniista sanoista :) Ilahduttivat ihanasti.
Minulla myös kahden keittiöntuolin maalaaminen edessä. Toivotaan että saat miehesi suostumaan!

sade: Nautitaan. On muuten kerniä tuo pöytäliinä. Eri kätsy lasten kanssa!!!

Anna: Kylä se tulee. Näin uskotsan :D

Jonna: Me lähetään huomenna mäkkeilemään. Mutta sunnuntaina viimeistään?

Anna: Kiitos kovasti :) Meillä vähän sama pulma pöytäliinan kanssa. Meillä ei vain ole kissoja vetämässä, vaan kasa lapsia....

Joana kirjoitti...

Kyllä se kesä nyt tulee! Minäkin istuin eilen vielä yhdeksän aikaan illalla 2-vuotiaan kanssa pihakeinussa kesää odottamassa ja kyllä se jo kutitteli nenänpäätä. Ihanaa! Voi teilläkin nuo valkovuokot, meillä niitä ei kasva (vielä), onneksi näissä blogeissa saan kuitenkin ihailla! Ihana tuo teidän pöytäliinakin!

Virkattu lintu kirjoitti...

Ihanan lämmin ja aurinkoinen aamu tänäänkin, taitaa kesä olla oikeasti tulossa :)

Kauniita kukkia, ja pöytäliina on tosi nätti myös!

Kirjailijatar kirjoitti...

Joo, nyt kesän on pakko tulla :) Olen jo ihan fiiliksissä, että huomenna on vapaapäivä ja luvattu vaikka kuinka lämmintä. Taidan olla koko päivän ulkona.

Nonna kirjoitti...

Tulihan se kesä sitten! Ihanaa viikon jatkoa sullekin! =)

Teija kirjoitti...

Voi miten kauniita ja värikkäitä kuvia taas viime postauksissa! Kyllä sen kesän nyt on pysyttävä täällä, vaikka tiettykin juhannuksena on taas kylmää.. Minä pieni pessimisti :)

Kiva että sait blogimuutokset onnistumaan. Tuliko teille muuten vesirokko? meillekin voisi jo pikkuhiljaa tulla, kun poika jo 4-vee.

Tirpana kirjoitti...

Kiitos teille! Aina ihanan mieltä lämmittävää lukea kommenteja :)Kyllä ollaan nautittu kesästä!! Tämä on niin ihanaa.
Meille ei tullut vesirokkoa. Mahatauti kylläkin. Nyt on jo sekin selätetty.