sunnuntai 12. syyskuuta 2010

oi mikä ihana aamu

Herään vastapaistetun leivän tuoksuun. Mies on lähtenyt töihin, mutta uunin päällä on tuoretta leipää. Kahvinkeitin on ladattu valmiiksi. Luen lehden, nautin aamupalasta. Lapset on iloisia kun on viikonloppu ja saa muroja puuron sijaan. Imen sunnuntai aamun rauhaa itseeni. Neulon. Tänään on työpäivä myös minulla. Lapset menevät hoitoon isovanhemmille. Mutta nyt nautitaan vielä muutama tunti yökkäri aamusta. Suloista päivää kaikille.

5 kommenttia:

Leena Hämäläinen kirjoitti...

Voi miten ihanan kuuloinen aamu. Tulin pienen tauon jälkeen taas kurkkaamaan, ja olipa kiva yllätys, kun olit taas kirjoitellut! Matkapäiväkirjaa kävin viimeksi lukemassa.

Meilläkin nautittiin rauhallisesta sunnuntaista. Tarjoilin miehelle kahvit sänkyyn ja kömmin itse takaisin viereen, niin ikään kahvikupin kanssa. Miehellä oli kirja, minulla Hesari, päällä lämmin peitto, eikä ollut kiire minnekään...

sade kirjoitti...

Ihana aamu <3 Aamu on kyllä päivän parasta aikaa. sellainen leppoinen kiireetön aamu. pitkään yöpuvussa, kahvikuppi kädessä, puikkojen suhinaa..
ihanan näköistä lankaa! Mitä se on? :)

Mirka kirjoitti...

ihana aamu, leppoisa ja sellainen sopiva syysaamu :) niin mukavaa kun olet palannut taas!

teidän reissu lähestyy, mahtia :D fiilistellään reissujamme joku ilta, vaikka meiän omppureissuun on vielä jokusen pidempi aika kun teiän.. :D mulla tulee olemaan elämäni pisin talvi! ;D imen kaiken tiedon ja ihanat ideat susta irti kevättä odotellessa :D

halit ja mukavaa työpäivää!

Nonna kirjoitti...

Kiva että olet täällä taas. Ja kiva, että teille kuuluu hyvää! Onnea kymppisistä! =)

Tirpana kirjoitti...

Helmi: No kylläpäs aamusi kuulostaa ihanalta. Ihanat kiirettömät sunnuntait.

sade: Lanka on freedom spirit. Ja on kyllä ihana neuloa.

Mirka: Ehdottomasti täytyy päästä fiilistelemään. Ja eikös sitä sanota, että aika menee mukavemmin kun jotain mitä odottaa :)

Nonna: Kiitti! Täydet kympit pamahtaa vasta ensi kuussa. Otettiin vaan juhlien kanssa pieni varaslähtö....