maanantai 25. lokakuuta 2010

BrooklynSillan toisella puolella kävimme kaksi kertaa. Ensinmäisellä kerralle ihailimme Manhattanin öistä siluettia, toisella kerralla kävimme Williamsburgissa. Brooklyn on värikkäämpi, rosoisempi ja ilmavampi kuin Manhattan. Löysimme kadun jonka varret pursusivat käsittämättömän ihania pikku puutikkeja ja kahviloita. Kävimme isossa tehdashallissa, joka oli käytettyjen vaatteiden ostoparatiisi. Tein ihania löytöjä. Jos totta puhutaan, olisin voinut tuoda koko tehtaan arteet mukanani. Ehdottomasti paras ostospaikka koko matkallamme!

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Super ihania kuvia! Tahtoo tahtoo kans tuonne!!

sade kirjoitti...

ihanaa käydä tätä teidän reissua läpi. Ahmin noita valokuvia <3

Teija kirjoitti...

Teillä on ollut varmaan ihan mahtava reissu! Näitä kuvia vois katsella vaikka kuinka kauan!

anrinko kirjoitti...

Mahtava reissu ollut varmasti!!!!
Meillä oli vuosi sitten vain kaksi alle 3 päivää aikaa tuolla, joten ei ehditty puoltakaan. Mutta paljon silti nähtiin pienessä ajassa. Ne "pakolliset" nähtävyydet.
Brooklynissa haluan ensi kerralla kyllä käydä ja tuolla tehdashallissa. Oi, näytä mitä löysit!!! Mä en ostanut itselle yhtäkään vaatetta tai kenkää nykistä. Maailman ihanimman nahkaisen lompakon kyllä ostin, Anthropologiesta. Kävitkö muuten siellä? On IHANA!!!

Anna Vee kirjoitti...

Voi että! Käyn täällä huokailemassa näitä mahtavia reissukuvia. Jotenkin ajattelin ennen, että New York ei ole minun tyyliseni paikka, enkä haluaisi siellä käydä. Viime vuosina olen muuttanut mielipidettäni kovasti. Ehkä itse olen muuttunut, ja nyt se olisikin lähempänä minua. :)

Tirpana kirjoitti...

Jonna: super ihana paikka!

sade: Ihanaa jos viihdyt matkassa :)

Teija: Reissu oli mahtavista mahtavin. Tuntuu ihan epätodelliselta näin jälkeen päin ajateltuna....

anrinko: Muutamassakin päivässä ehtii ihmeen paljon tuolla. Käsittämätöntä että olet skipannut vaatteiden oston tuolla :) Sehän on melkein sula mahdottomuus.Kuvia myös tuliaista tulossa:)
Me ei käyty Antropoliesssa. Ja en tiedä MIKSI! Näyttää kivalta. Harmi. Ensi kerralla sitten :)

Ansku: Minulla taas New York on ollut haaveisa niin kaun kuin muistan. Mulla olikin ihan mieletön tunnelataus kun sinne päästiin.Melkein itkin. Mutta tosiaan ei kaikki tykkää. Ja sekin vähän riippuu minkälaista New Yorkkia on mennossa katsomaan....