keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

pääjuttuja

Olen jo jonkun aikaa kaivannut pientä uudistusta tukkaani. Hius asioissa olen aikaisimmin ollut aika impulssiivinen. Tukkani on ollut poikamaisen lyhyt, puoliselkään asti ulottuva kiharapehko ja kaikkea siltä väliltä . Väreinä on ollut punainen, ruskea, vaaleaakin valeampi, keltainen....( ja väilillä näitä kaikkia samaan aikaan)
Nyt iän myötä on löytyny jonkinnäköinen keskitie. Väri vaaleahko ja hiukset saa vapaasti olla kiharalla (luonnonkiharat hiukseni olen useammin kuin kerran manannut maan alimpaan rakoon). Pituus vaihtelee. Olen laiska hoitamaan hiuksia, joten yleensä siinä vaiheessa kun kampa jää tukkaan pystyyn ja sormet ei enää mene hiusten läpi, leikkaan lyhyemmäksi.
Viime syksynä mieheni sisko leikkasi (käyn kampaajalla TODELLA harvoin) todella hyvän mallin tukkaani. Ja aivan lyhyeksi.
Nyt olen kohdassa jossa haluan uudistusta. Olen antanut tukan kasvaa ja pähkäillyt leiketa vaikko eikö. Eilen sitten päätin tehdä pienen kotitekoisen uudistuksen. Otsatukka on tämän päivän sana.

Minkäläinen hiustyyli sinulla on? Voisinkin laittaa tästä haasteen menemään. Eli jos kiinostuit tartu haasteeseen. Kerro blogissasi tai kommenttilootassa minkälainen hiustyyli sinulla on tällä hetkellä. Minkälainen se on ollut ja mitä haluaisit sille tehdä?

7 kommenttia:

Prisca kirjoitti...

Hih.
Juurikin tänä aamuna leikkasin otsatukkaani lyhyemmäksi ja skarpimmaksi.
Karkeisiin luonnonkihariini sopii parhaiten lyhyt rikottu polkka -mielestäni.Mutta siinä kampauksesssa on se vika, että kampaajalla pitäisi käydä kerran 6essa viikossa vähintään ja arvaa, onko siihen mahdollisuutta!Hiuksia on niin kamalasti ja kasvaessaan mallista ulos on lookki vähintäänkin raskas ja väsynyt.
Nyt sitten noin 10että kertaa aloin taas kasvattaa,jotta saan hiukset kiinni ja otsatukan jätän, koska se skarpaa muutoin pientä ja pullahtanutta naamaani :) .
Ehkäpä saan käytettyä juuri tekemiäni hiustikkuja!
Olen aina jaksanut kasvattaa aika pitkäksi asti, sillä tosiaan hiukseni kasvavat nopeasti, mutta kyllästynyt sitten alituiseen kiinni pitämiseen.
Mieheni pitää minusta pitkähiuksisena.Lyhyempi polkkatukka saa minusta hänen mielestään pienen puolalaispojan Janosin näköisen...
Kasvatetaan nyt taas, jotta sitten on taas kiva leikata lyhyeksi.

Tirpana kirjoitti...

aurinko ja kuu: =DDD Et sä kyllä mun mielestä näytä puolalispojalta...
Mielenkiintoista nähdä sitten pitkä tukka sulla!

Syysleimu kirjoitti...

olen ollut tyytyväinen keväällä leikkaamaani polkkaan. Sitä ennen oli lapaluiden alle ulottuva tukka. Tai polkka tämä tukkani ei enää ole, se on sellainen vähän ylikasvanut. Silti tunnen olevani taas kotonani hiusteni kanssa. Tätä nykyä en enää laita hiuksiani yhtä paljon kuin ennen. Nyt ne saavat roikkua luonnontaipuisana, no, arkena ainakin. Parempaan menoon on taas kiva vähän laittautua.

Laura kirjoitti...

Mulla on ollut vaaöeaööa (ja välillä tummaakin seassa) raidoitettu tukka jo monta vuotta. Parisen vuotta olen pitänyt polkkaa, sitä ennen oli muutaman vuoden tosi pitkät hiukset. Polkkatukkani pituus on vaihdellut korvan alta leuan yli.
Ja otsis on ollut enemmän ja vähemmän nyt kolmisen vuotta.
Nyt yritän kasvattaa hiuksiani, sen verran että saisin tehtyä kaikkia ihania lettikampauksia ja nutturoita.

Laura kirjoitti...

siis vaaleaa :D (kirjoitan pimeässä, heh)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa, mullakin ihan uusi tukka eikä tututkaan meinaa tunnistaa! Ollut melkein kakskytä vuotta pitkä/ hkö ja tumma ja vappuna päätin laittaa vapputukan= kampaamokoulussa väännettiin 9,5 tuntia spiraalipermistä ties kuinka monen ihmisen voimin! Mulla on kuulemma maailman paksuimmat hiukset, kaikki kampaajat aina manaa! Sitten sairastuin ja joudin makailemaan sairaalassa niin arvaappa millainen lampaanpylly takaraivoni oli kun ei jaksanut yhtään permistä hoitaa.. sellainen huovutettu villapaakku osittain, hih:)
Vähän pakkorako siis: nyt noin 3-5 senttiä lyhyt missä vielä vähän permistä pöheyttämässä.. Aamuisin ja muutenkin yritän vaan lytistää tätä ja sutia päätä pitkin! Mies nauraa että näytän ihan Viiviltä (& Wagnerista) ja itekkin tykkään, omistuisen hauska tukka ja niin erilainen, muutosta kaipasinkin! Nyt vaan metsästän ja tehtailen hauskoja pinnejä..

Tirpana kirjoitti...

Syysleimu: Minäkin leikkasin viime syksynä pitkän tukkani lyhyeksi polkaksi. Olen tykänny mallista pajon ja nyt juuri pähkäilen leikatakko lyhyeksi jälleen.

Laura: Oma entinen polkkani on nyt juuri sen pituinen että siihen saa nyt kivoja kampauksia. Mukavaa vaihtelua

Emilia: =DDD Ihana asenne! Ja nykyisin on tosiaan niin ihania pinnejä ja nipsukoita tarjolla. Lyhyet hiukset pääsevät loistamaan.