keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

kevätpuuhia
Kyllä se kevät on saapunut. Ainakin tänne meille sisälle. Mullat vaihdettu kukkiin, muutamat kylvöt soritettu ja kotikin on saanut kevät värejä. Kävin takapihallakin tänään pitkän ajan jälkeen. Nurmikko pilkistelee paikoitellen. Odotellaan...12 kommenttia:

sade kirjoitti...

ihania kevätpuuhia. oon kateellinen niille jotka osaavat hoitaa kukkia.. mulla ne aina kuolee. yhtään kasvia/kukkaa ei ole tällä hetkellä sisällä. ulkonakin kukkapenkit villiintyneet, meillä piha sellasessa luonnontilassa...

Jokke kirjoitti...

Kädet mullassa on mukavaa.

Prisca kirjoitti...

Niin, odottava on tunnelma.Joa aamu kurkistan ikkunasta toiveikkaana ja mittailen lumen sulamisen määrää.
Olen iloinen siitä, että pahin meidän talon sulamisen kannalta on ohi.Luultavimmin säästyttiin kellariin tulvivilta sulamisvesiltä.Se olis ollut jo liikaa.

Prisca kirjoitti...

Niin, odottava on tunnelma.Joa aamu kurkistan ikkunasta toiveikkaana ja mittailen lumen sulamisen määrää.
Olen iloinen siitä, että pahin meidän talon sulamisen kannalta on ohi.Luultavimmin säästyttiin kellariin tulvivilta sulamisvesiltä.Se olis ollut jo liikaa.

Thilda kirjoitti...

Ootpas sinä ollu aikaansaapa! Heitäs vähän tännekin tuota energiaasi! Ihan kohta saa pystytellä kasvihuonetta ja istutella yrttejä ja kuopia ulkona. On se vaan! :)

Tirpana kirjoitti...

sade: Heh enpä nyt munkaan kukan hoito aitojani lähtisi kehumaan :) Useampi kukka on kuollut, kuin selvinnyt. Mutta ne jotka minulla on, ovat kai aika super kovaa tekoa. Mullat on aina ihana vaihtaa alku keväästä. Kukat oikein hyppäävät esiin ja kukoistavat.
Ensinmäistä kertaa nyt kylvin vähän yrttejä ja ulkokasveja. Saa nähä mitä tulee, vai kuoleeko nääkin enenkuin edes alkuun pääsevät!

Jokke: Kyllä, minäkin alan päästä tuon multahomman jujuun mukaan.

aurink ja kuu: Joo, minäkin aamuisin eka kurkkaan lumi tilanteen. Ihanaa, että kellarinne säästyi. Tämä oli kyllä erittäin raskas talvi teille ja talolle. Ihanaa kun nyt jo kuitenkin kohti kesää mennään :)

Thilda: Täältä tulee, ota koppi!
Ihmeen energinen on olo. Tekisi jo mieli mennä kuopsuttamaan.Maltan vielä mieleni.... :)

Jonna kirjoitti...

Minä en ole vielä päässyt multien vaihtopuuhiin. Varmaan samalla on ruukkujakin vaihdettava. Haluaisin jonkun riippuvan kukan katon rajaan.

Onko matto uusi? Ja onko Mirkalla ihan samanlainen - kurkkaas hänen blogiin :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Minunkin pitäisi vaihtaa mullat...viime keväänä en saanut aikaiseksi. Näytti nimittäin kuvissasi ihan mahdottoman mukavalta puuhalta. Tänään sentään siivosin, joten kevät tekee mieleenkin tuloaan.

Mirka kirjoitti...

ihania kevätpuuhia!!

ja jonna; kyllä! samat on :D olishan se pitänyt arvata... näistä ei onneksi ole vaaraa, että joutuvat yhtä aikaa päälle :D

Tirpana kirjoitti...

Jonna: No ovathan ne. Täysin tietämätön ostos ja aika saman aikaankin vielä. Ja niinkuin Mirka jo totesikin, onneksi ei voi pukea samaam aikaan päälle :)

Kirjailijatr: oikeasti multien vaihto on mukavaa puuhaa. Siihen ryhtyminen taas vähän hankalampaa. Minäkään en viime vuonna kaikkiin kukkiin vaihtanut multia. Lisäilin vain vanhan päälle.


Mirka :)

Nonna kirjoitti...

Oih, multasormia kaivataan täälläkin. Täytyy vaan eka käydä ostamassa yksi tietty ruukku Ikeasta myrtille...

Meillä takapiha tyhjenee lumesta, kun minä huhkin ja levittelen kasoja päivittäin! En jaksa odotella...

Kiva kiikkustuoli teillä!

Anonyymi kirjoitti...

Nyrkit mullassa näemmä,
sillä lailla :)
Kodikas alin kuva!
Iloa sunnuntaihisi!