torstai 29. huhtikuuta 2010

peppi ja turtles lähtivät juhliin
Kerhon vappujuhlaan lähti kaksi ilosta pomppivaa lasta. Jos tää ois peppi ja tällä ois keksejä eväänä ja pisamia naamassa. Ja toihan vois olla turtles ja sillä ois sitten sipsejä mukana. No niin lähtivät Peppi ja turtles matkaan. Repuissa herkkuja eväinä. Kerhon ovella toinen Pepiksi pukeutunut (siihen perinteiseen pukuun) ilmoitti tytölle: "Sä et ole oikea Peppi. Minä olen oikea kun minulla on oikea Pepin pukukin". Grrrrr. Meinasi äiti jo ruveta mittelöimään voimia oman Peppinsä puolesta. Toivotaan nyt, ettei tytön juhlainto laantunut. Kyllä minä korvaan supatin, että ihan aito Peppi olet. Molemmat voi olla Peppejä. Ja hauskaa kun on kaksi erilaista.
Sinne jäivät Peppi ja turtles. Vaikka turtlesin naamari ei meinannut ylhäällä pysyäkkään.

6 kommenttia:

Minttumaari kirjoitti...

Meiltä lähti iloinen ritari ja merirosvo päiväkodin vappujuhliin. Merirosvo piirsi aamulla äidin aamupuuhien lomassa vielä aarrekartankin ja 3-vuotias ritari harjoitteli innokkaasti "taistelumuuvejaan" (mistä lie oppinut?!)

Minäkin uskon, että oikea peppi pukeutuisi paljon mieluummin tuohon Marimekon taskumekkoon. Että minultakin terveisiä teidän oikealle pepille :)

sade kirjoitti...

Ihana Peppi siellä. ja ihan oikea! ja turtle-ukkeli kanssa. Varmasti on kiva kerhopäivä <3 <3
harmi kun meidän kerhossa ei järjestetä koskaan naamiaisia. Ne olisi lasten mielestä kivoja. :)

Nonna kirjoitti...

Ihanat pienet! Ja ihana Pepin mekko!

Minä täällä mietin huomiseksi omille viikareille asuja. Jotakin kotikutoista varmaan...

Mukavaa leppoisaa vappua!

Anna kirjoitti...

Mainiot Peppi ja Turtles! Ihan oikeat, ainaski mun mielestä! :)

Virkattu lintu kirjoitti...

Hienot asut, meidänkin lapset tykkäisi :) Pepin mekkoa ihastelin minäkin.

Kirjailijatar kirjoitti...

Kuulostavat niin suloisilta teidän Peppi ja Turtles ja näyttävät myös. Lapset on niin suoria, että aikuista hirvittää. Juuri meidän tytön paras ystävä sanoi, että meidän tytöllä on ihan kamalat uudet housut. Onneksi kukaan ei minulle töräytä sellaista totuutta töissä.