keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Matkapäiväkirja osa 3

Vanhakaupunki.
Harmaiden, jämeiden muurien suojista löytyy Rodoksen kaunein paikka. Vanhakaupunki ja sen kiehtovat pikkukujat, lukuisat houkuttelevet tavernat ja ravintolat, ihanat tursuavat pienet kaupat ja ne lukemattomat asunnot, joissa voisin melkein jokaisessa asua. Pääkaduilta jos lähti seikkilemaan omia polkuja, törmäsi aina niin ystävällisiin paikkallisiin omilla koti portaillaan tai pihoillaan. Sai seurata, kuinka suuri kreikkalainen seurue valmisteli kokonaista lammasta grillissä, piha oli täynä naurua ja kovaa puhetta. Ihania valoja ja tuoksuja. Aina sai vilkutukset ja ystävälliset tervehdykset kaikilta. Ihana paikka. Viihdyttiin monta iltaa vain kävellen tuolla.

6 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

niin kaunista!

Anna Vee kirjoitti...

Onko tuo ensimmäinen kuvakin vanhastakaupungista? Vaikka olen käynyt siellä monta kertaa, en tuohon upeaan paikkaan ole törmännyt!

Harmittaa vähän, kun itse ei koskaan lähdetty puikkelehtimaan pikkukujille kuin vahingossa. Täytynee tehdä tuonne vielä ainakin yksi reissu! :)

Tirpana kirjoitti...

Mirka: Ninpä :)

ansku: Kyllä tuo ensinmäinen kuvakin on vanhastakaupungista. Se on itse asiasiassa aika läheltä sieltä, missä hotellimme sijaitsi. Ja pikkukujat olivat kylä parhaimpaa antia tuolla.

violet kirjoitti...

Olen kerran käynyt tuolla. Siitä on...22 vuotta! Olin poikaystävän kanssa. Muistan hienoksi paikaksi. Muistan myös jotain kauheita vävypojan baareja;-)

HUVIlassa kirjoitti...

Upeat katedraalit ensimmäisessä kuvassa!!
leppoisia lomapäiviä!

Nonna kirjoitti...

Heippa! Missäs sinä huitelet?