sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Ihan hyvä päivä

Pääsimpäs eilen pitkästä aikaan poikkeamaan kirpparilla. Käytiin pojan kanssa kaksin. Lupasin, että voidaan täydentää pikkuauto varastoja. Löytyihän niitä ja vähän muutakin. Oli kyllä hyvä löytypäivä. Takista olen hirmu onnellinen. Se on ehkä ensinmäinen täydellisesti istuva vaate, jonka olen kirpputorilta itselleni löytänyt. Sitä on käytettykkin vain ihan muutaman kerran. Se on ihana. Hirvittävän onnellinen olen myös tuosta korista. Se ei ollut edes myynnissä, mutta sain myyjän vakuuttuneeksi siitä, että minä todella tarvitse tuollasien vanhan, parhaimmat päivänsä nähneen, kukkakorin. Valokuvakehyksetkin olivat hyvä löytö. Olipas mukava kirpputori päivä.

12 kommenttia:

Ballohedi kirjoitti...

Heippa! sulle olis Aaltoa tarjolla mun arvonnasta:)

Satu kirjoitti...

onnittelut1 Ihanat löydöt! Takki on upea!

Anonyymi kirjoitti...

Söpöinen mariannekarkin värinen takki!

Nonna kirjoitti...

Oi, hienoja löytöjä! Mieleni halajaa kirpparille myös!

Kirjailijatar kirjoitti...

Takki on todella kaunis! Onneksi eksyin blogiisi, tulen varmasti toistekin poikkeamaan. Sinulla on mukava blogi, kiitos!

Tirpana kirjoitti...

Ballohedi: Wau, makeeta!

Satu: Olen itsekkin niin tyytyväinen takista.

virva: Itsellenikin tuli heti mariannekarkit mieleen...

Nonna: Tämä oli hyvä kirpputori päivä. Joskus tuntuu ettei löydä mitään ja toisina kertoina tekee vallan mainioita löytöjä.


Kirjailijata: kiitos ja tervetuloa mukkaan!

Meininkäinen kirjoitti...

Oijoi, ei voi olla totta! Arvaa mitä? Minä sen takin sinulle myin! Ja olin niin iloinen, että se pääsi hyvään kotiin! :D

Jos olisin tunnistanut sinut kirppiksellä Tirpanaksi, olisin vuolaasti kiittänyt kaikkein ihanimmasta blogista. <3 Ykkössuosikkini, ehdottomasti.

Olipa mukava tavata. :)

Tirpana kirjoitti...

Meininkäinen: Eikä!!!! Ihan huippua. Kaikkea näköjään voi sattua =DDD Naurataa. No takki tosiaan pääsi hyvään kotiin. Olen jo ihan rakastanut siihen.

sade kirjoitti...

kirppiksillä on ihana käydä. nyt en ole käynyt vähään aikaan mut pitäis taas mennä. viikonloppuna huomasin toppatakkini sauman ratkenneen oikein kunnolla.. löytäisköhön kirppikseltä uuden... :)

Syysleimu kirjoitti...

Olen melkein jo unohtanut kirpputorien olemassaolon, niin vaiherikasta elämäni on ollut viime aikoina. Hienon löydön olet tehnyt, tuo takki. Tämä innoittaa minua myös suuntaamaan paikalliseen putiikkiin lähiaikoina.

Bullukat kirjoitti...

Takki on kylä kaunis ja ihanan värinen. Hyvä löytö!

Tirpana kirjoitti...

sade: Kyllä ehdottomasti kannattaa käydä etsimässä. Aina voi yllättyä positiivisesti. Ja vaikka ei löytyisi, niin ei siinä menetä mitään. Sitten käy ostamassa uuden. Jos minulla olisi enemmän aikaa, kävisin aina tarkismasta ensin kirpputorit, ennen uuden ostamista.

Syysleimu: Mukavaa jos sait kipinän lähteä kirpputorille. Ja tiedätkö, minäkin unohdan kirppurit aina säännöllisin väliajoin.

Bullukat: Kyllä! Tykkään siitä itsekkin hirmuisesti.