lauantai 30. tammikuuta 2010

kerhopojan liivi

Kiire, kiire ja kiire. Arkii imee sisäänsä. Kaksi kättä on täysin riittämättömät. Tämä valmistunut liivi ilahdutti suunattomasti omaa mieltä. Saajakin oli tyytyväinen. Hattu on valmistunut jo loppusyksystä. Pääsi nyt kuvaan. Värit sopivat nätisti yhteen.
Lanka on messuilta ostettua Piikun villalankaa. Yksi vyyhti keritty kahdelle pallolle ja raidotettu. Puikot 6 (olisi välttänyt vähän pienemmätkin). Malli on napattu silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua kirjasta. Ihanan nopea oli neuloa.
Sain muuten tänään varastettua hieman omaa aikaa. Kaupungilla ystävän kanssa. Tuli tarpeeeseen.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas söpöinen pirtsakan värinen liivi! Minä en ole hetkeen ommellut mitään..No,ennen joulua viimeksi.Koneella siis.Taitaa mennä vähän sykleissä.Käsinompelun taito onkin niin syvässä ruosteessa,mikäli sitä on koskaan oikein ollutkaan.Mutta ehkäpä sitä jossain kohti saisi taas opeteltua.Kuvasi muistuttaa taas mitä kaikkea siten voisi tehdä..
Iloista sunnuntaita!

Anna Vee kirjoitti...

Kerrassaan ihana - sekä liivi, että sen sisällä oleva söpöläinen!! :)

Eikös ole kumma, miten se kiire joskus vie mennessään. Silloin ne pienetkin rauhalliset tai muuten vain viihtyisät hetket saavat suurensuuren merkityksen.

Jonna kirjoitti...

Nuo värit on kyllä tosi herkulliset!

Oli kivaakin kivempi nähdä taas!

Tirpana kirjoitti...

virva: Suosittelen lämpöisästi muistin virittelyä ja puikkoihin tarttumista. Ei voi sanoin kuvata mitä kaikkea neulominen antaa tekijälleen. Ihanaista sunnunttaita myös sinulle :)

Ansku: Totta, silloin juuri, pahemman kiireen keskellä, oppii arvostamaan pientä omaa aikaa.

Jonna: Oli juu :) !

Kirjailijatar kirjoitti...

Oioi, kuinka suloinen liivi ja suloinen on liivin käyttäjäkin. Aina iskee neulomishimo, kun katselee näitä ihmisten ihania neulomuksia. Tosin se menee aika nopeasti myös ohi.

sade kirjoitti...

Voi miten ihana liivi. kauniit värit. ihanat napit.
kiva kun sait omaa aikaa. sitä tarvitsee aina välillä <3 Mullakin sitä oli kun mummu ja pappa otti pe-la lapset yökylään.
Kiva kun löysit uuden blogini :)

Nonna kirjoitti...

Ihana, rosoinen liivi! ja myssy, ja poitsu!

Värejä täällä kaipailen ja niitähän löytyy täältä sinunkin blogistasi ihanasti. Mulla pyörylät työn alla, joten kyllä on väriä kohta meilläkin päin! =)

Satu kirjoitti...

Suloinen liivi! Eikö olekin ihana tunne, kun saa jotain, edes jotain pientä valmiiksi? Kaiken hässäkän ja kiireen keskellä! Ihana ihana juttu myös se, että sait hetken ommaa aikaa.

Tirpana kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Kirjailijatar: Minä olen siinä vaiheessa, että tuskastun kun on niin paljon kaikkea kivaa mitä haluaisin tehdä. Harmi että vain yhtä juttua voi neuloa kerralla...

Sade: No sullahan ollut oikein luksus omaa aikaa!

Nonna: Noita pyörylöitä on hirmu hauska tehdä. Kiva kun innostuit niistä.

Satu: Kyllä, juuri se on arjen luksusta!